TEKNİK SERVİS
TEMALARI'NDA
indirim
avantajı
%20 Türkiye'nin en iyi
wordpress temaları

WordPressTema.com 2010 yılından beri Türk internet kullanıcılarına wordpress konusunda çeşitli içerikler ve çözümler sunmaktadır veen iyi wordpress temaları sloganıyla hareket etmektedir. 2010 Yılının ilk dönemlerinde Türkiye'deki wordpress kullanıcıları ile global pazar arasında önemli bir bağ kuran web sitemiz sayesinde binlerce web site dünya ile aynı teknolojide ücretsiz wordpress temalarına sahip olmuştur.

WordPress Kurumsal Tema 'dan wordpress e-ticaret temalarına kadar yüzden fazla ücretsiz tema yayınlayan web sitemiz 2012 yılında yoğun talepler üzerine wordpress tema kurulumu , wordpress seo optimizasyonu , wordpress eklenti , özel wordpress yazılımı hizmetlerinde çözümler sunmaya başlamıştır.

2013 Yılından itibaren sektörel olarak talep edilen tasarımlarını “anahtar teslim web sitesi" konseptiyle satışa sunmuş; yüzlerce kobi ve esnafa çok uygun fiyatlarla internette yer alma fırsatı tanımıştır. Bu süreçte Türkiye , Rusya , Kıbrıs , Hollanda , Fransa 'dan tarafımıza ulaşan yerel web tasarım ajanslarına ara hizmetler üretmiş ve günümüzde bayilik sistemi ile %60'a varan  indirimlerle ajanslara hizmet vermeye devam etmeyiz.