Dünyanın en popüler açık kaynak kodlu yazılımı olan wordpress 'in e-ticaret siteleri için hazırlanan mega eklentisi woocommerce ile hazır e-ticaret paketlerinde 3. ve 4. paket olarak sunulan yazılım özelliklerine inanılmaz uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

WordPress in sürekli yenilenen dinamik altyapısı ve esnekliği sayesinde woocommerce ile hazırlanan eticaret siteleriniz sizlere harika fırsatlar sunmaktadır.

Woocommerce altyapısına sahip bir e-ticaret siteniz olması durumunda;

  • Sabit tasarım ve teknolojilere mahkum olmazsınız. Mevcut altyapınız ve ürün kataloğunuz değişmeden farklı bir konsept ve tasarım yenilemesi yapmak istediğinizde çok kısa sürede değişim yapabilirsiniz.
  • Google seo algoritmasını sürekli yenilerken; standart e-ticaret paketleri ile google 'ın hızına ayak uydurmanız oldukça zordur. WordPress 'in seo gücü ve uzmanlığı ile sürdürülebilir e-ticaret markanızı oluşturmanız daha kolaydır.
  • Binlerce yazılım , tema , eklenti çeşitliliği ile taleplerinize çok daha kolay ; bir çoğuna ücretsiz ve bir çoğuna uygun fiyatla sahip olabilirsiniz. Xml entegrasyonlarından , ödeme çözümlerine kadar woocommerce dünyasının yazılım çeşitliliği muazzam durumdadır.
  • Yıllık yenileme ücreti, aidat , hizmet bedeli gibi maliyetler size uzak terimler olacaktır.
  • Hazır e-ticaret paketlerinde muhatabınız ve talepleriniz tek bir firma tekelinde olacağından, zorunlu olarak satın aldığınız firmanın size hizmer vermesine mecbur kalabilirsiniz. Woocommerce ve wordpress'in Türkiye ve global pazarda geliştiricilerini bulmak çok kolay ve pratikdir.