Sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada en çok tercih edilen yazılım olan wordpress ile dünyanın arama motoru piyasasında rakipsiz şirketi olan google arasında bitmek tükenmek bilmeyen bir flörtleşme söz konusu. Sadece wordpress altyapı ve yazılımlarının google ‘a kendini sevdirmeye çalıştığını tek taraflı düşümek doğru bir yaklaşım değildir. Temel amacı web sitelerinin bilgilerini taramak ve son kullanıcıya kelimeyle alakalı en doğru siteyi sunmak olan google için wordpress sistemlerini detaylı taramak, doğru analiz etmek ve gelişimini takip etmek bu ilişkinin kaçınılmaz bir döngüsüdür.

Google ‘ın gücü tartışılmaz bir gerçekken; wordpressin kullanım yoğunluğunun getirdiği gücü, alternatif altyapı ve sistemlere göre öne çıkmasını sağlamaktadır. Google’ın gelişen ve değişen algoritmalarına anında tepki veren kült wordpress eklentileri ve yazılımları ile doğru bir seo çalışması yapmak, doğru link inşaası , aktif sosyal medya kullanımı ve olmazsa olmaz özgün içerik ile anahtar kelimelerinizde yukarılara çıkmak wp siteler için her zaman yüksek potansiyel içermektedir.

WordPress sitelerinizin altyapısını, güncel gerekliliklere göre kusursuz bir şekilde dizayn edebiliriz.

Seo konusunda yılların deneyimi ve sürekli yeniliklere ayak uyduran ekibimiz, wordpress sitelerinizi güncel trend ve gerekliliklere göre baştan aşağı kontrol etmekte, düzenlemekte ve seo danışmanlığı kapsamında dilerseniz yol haritanızı çıkarmaktadır. Anahtar kelime için seo ajanslarından yüksek maliyetlerle hizmet almak yerine uygun fiyatlarla alternatif seo hizmetleri sunmaktayız.

  Web Siteniz ve altyapınız incelenir.
  Anahtar kelime ve rakip analizi yapılır.
 Altyapınız gözden geçilir, optimize edilir.
  Google Algoritması için fark üretecek yazılımlar yüklenir.
  Anahtar kelimenizde yükselmeniz için tavsiye raporunuz teslim edilir.